Söker du vandrarhem i Rättvik?

Har du bokat underhållning i Dalhalla och behöver boende för natten? Oavsett anledning tycker vi att du ska komma förbi hos oss på Dala Wärdshus! Istället för vandrarhem kan du bo i en av våra mysiga timmerstugor belägna i Rättvik. Stugorna har grästak och altan med utsikt över vackra Siljan. Låter det inte toppen?

Vi erbjuder även våra gäster att boka bastu eller vedeldad badtunna - säg till vid bokning så ser vi till att värma upp dem åt er. Ett perfekt avslut på en lång dag!

Söker du vandrarhem i Rättvik

Upplev Dalarna till fullo och boka enkelt din stuga här. 

Vi har allt från enkelstugor upp till 4 bäddar, klicka på länken ovan för att läsa mer!

Lunchbuffé i Rättvik nära Dalhalla

På dagtid kan ni passa på att ta en god prisvärd lunch i vår restaurang i Hantverksbyn, som ligger nära både hotellet och riksvägen och har en stor och tillgänglig parkering intill. I lunchbuffén serveras traditionell husmanskost och du kan alltid välja mellan två olika rätter. Klicka här för att se veckans luncher.

Under sommaren erbjuder vi även en à la carte-meny och trerättersmiddag på vår Restaurang Offerbacken. Missa inte det!

Starta dagen på bästa sätt med vår frukostbuffé.

Varje dag från 07.30 till 10.00 plockar vi fram en stadig frukost åt våra gäster (även icke-boende kan äta av vår goda frukostbuffé mot en avgift) och ser till att Ni kan starta dagen på bästa sätt, fyllda med energi. Våra anläggningar finns i en anrik dalamiljö i Dalarnas kulturella centrum nära Dalhalla!

Varmt välkommen till Rättvik och Dala Wärdshus!