Hotell i Rättvik, Hantverksbyn

Söker du boende i Rättvik? Bo i våra charmiga timmerstugor med grästak. Här finns 37 separata rum alla med egen ingång, dusch och toalett. Vi är ett populärt val för resenärer på väg mot norra Dalarna eller Falun-Borlänge. För den som vill bo i Rättvik i samband med konserter i Dalhalla eller under Vasaloppet, utgör vi ett lugnt läge med utsikt över Siljan.

Ett smidigt hotell i Rättvik

Här är det enkelt att bo. Vår parkering är stor och det är aldrig brist på utrymme. Parkera bilen i anslutning till ditt boende och slappna av på uteplatsen. Eller varför inte njuta av en god middag i vårt wärdshus som har fullständiga rättigheter. 

Ta med hunden till hotellet

Vi tar gärna emot gäster som har hund. Bo med din fyrbenta vän och hitta bra rastmöjligheter i området. För dig som vill ha extra avkoppling finns det tillgång till bastu och möjlighet att bada vedeldad badtunna - det är bara att säga till så värmer vi upp den. 

Ät en god frukost i Rättvik

Frukostbuffé står framdukad varje dag från klockan 7.30 till 10.00. Här kan du äta en klassisk svensk frukost och se till så du är laddad med energi inför en ny spännande dag.

Billigt hotell i Rättvik
Logi nära Leksand