Svensexa Rättvik

Letar du efter ett bra ställe för svensexan? På Dala Wärdshus äter och dricker ni gott i rejäla timmerstugor. Om det behövs en liten promenad efter eller före maten, så ligger hotellet i en vacker natur.

Avsluta sedan kvällen i vedeldade badtunnor med en öl eller två.

Att bo på Dala Wärdshus

På Dala Wärdshus bor ni som sagt i rejäla timmerstugor med egen ingång, dusch och toalett. Allt ordnat, alltså, för svensexans gäster.

Wärdshuset ligger också i en vacker omgivning. Det kan ju hända att man efter eller före maten på en svensexa vill ta sig en promenad med grabbarna. Och här finns gott om natur att promenera i.

Ingen svensexa utan bra mat och dryck

På Dala Wärdshus serveras traditionell husmanskost. Svensexans gäster kan alltså njuta av en god middag och en drink i en trivsam miljö, med utsikt över Dalarnas sköna miljö.

Vill man avsluta kvällen med att ta en öl eller två med gänger i en vedeldad badtunna, så ordnar vi det. Eller en bastusittning om det föredras.

Boka rum hos oss

Boka timmerstugor och god mat och dryck. Att fira av den snart äkta maken med stil och i en läcker miljö är väl givet, eller hur? Kontakta oss så ordnar vi det.