Svensexa i Mora

Svensexa i Mora

Fira din grabbväns svensexa i Mora! Dala Wärdshus i Rättvik, som ligger mycket nära Mora, är det perfekta stället för en oförglömlig weekend med aktiviteter, god mat och en skön atmosfär.

Mora är en vacker och historisk stad i Dalarna, med mycket att erbjuda besökare. Här finns allt från gamla kyrkor och slott till moderna museum och gallerier. Men det är framför allt den unika naturen som lockar besökare till Mora.

Starta svensexan i Mora på dagen…

I Moras omgivningar finns det gott om möjligheter till vandring, fiske och andra friluftsaktiviteter. Om du vill ha en riktig äventyrlig svensexa kan du till exempel vandra upp till Moraberget, Sveriges högsta naturliga punkt, eller åka fors i en kanot på Moraälven.

…och fira klart svensexan på kvällen hos oss

Efter en lång dag i naturen kan du och dina vänner koppla av i Dala Wärdshus mysiga trästugor. Här finns allt du behöver för en bekväm vistelse.

På kvällen kan ni njuta av en god middag på hotellets restaurang. Här serveras traditionell svensk mat med en modern touch.

För att göra din svensexa extra minnesvärd kan ni avsluta kvällen i en träbastu – med öl i handen. Träbastu är en traditionell svensk bastuupplevelse som slappnar av och förhöjer hela svensexan.

Kontakta oss

Dala Wärdshus hjälper dig att planera din svensexa i Mora. Med vår hjälp kan du skapa en oförglömlig weekend för din vän. Kontakta oss idag för att få ett förslag!