Stuga Rättvik

Söker du efter en charmig och avkopplande stugupplevelse nära Rättvik? Då är Dala Wärdshus det självklara valet för dig. Vår stugby i Rättvik ligger inbäddad i Dalarnas natursköna hjärta och är den perfekta basen för att utforska allt som denna fantastiska region har att erbjuda. Från oss har du närhet till en rad ikoniska svenska sevärdheter, såsom Siljansringen, Rättviks kyrka och det berömda Dalhalla-amfiteatern.

Stuga i Rättvik

Slappna av och njut av en fridfull vistelse

Varje stuga har en separat ingång, egen dusch och toalett, vilket garanterar högsta komfort under hela din vistelse. Dessutom kan du vakna upp varje morgon till frisk luft och en spektakulär utsikt över Rättviks omgivande natur. På Dala Wärdshus tror vi att du kommer att uppskatta långa promenader i den omgivande naturen, och självklart

är din fyrbenta vän välkommen att följa med.

Läcker matupplevelse

Förutom en bekväm stugvistelse erbjuder vi även en läcker matupplevelse på Dala Wärdshus. Vår meny omfattar både lättare lunchalternativ och förstklassiga middagar, ackompanjerade av utsökta drycker. Oavsett om du är ensamresenär eller kommer i sällskap, är du hjärtligt välkommen.

Boka en harmonisk stuga nära Rättvik.

Varmt välkommen till Dala Wärdshus, din ultimata stugby nära Rättvik. Boka din stuga redan idag och upplev en harmonisk och minnesvärd vistelse hos oss! Kontakta oss gärna om du har några frågor eller funderingar – vi ser fram emot att höra från dig.

Kontakta oss här