Stuga Tällberg

Är du på jakt efter en sagolik stugupplevelse i Tällberg? Dala Wärdshus välkomnar dig till vår stugby i denna pittoreska del av Dalarna, där du kan uppleva det bästa av svensk tradition och natur. Vår stugby i Tällberg är omgiven av en förtrollande atmosfär och ger dig närhet till några av områdets mest kända sevärdheter, inklusive Tällbergsgårdens Hembygdsgård och Siljansnäs kyrka.

Traditionella stugor i Tällberg 

Njut av en avslappnad och charmig stugvistelse i våra traditionella trästugor, var och en unikt utformad med bekvämlighet och atmosfär i åtanke. Varje stuga har en separat ingång, egen dusch och toalett för att garantera maximal komfort under din vistelse. Vakna upp varje morgon till den friska bergsluften och omfamna den hisnande utsikten över Siljanssjön och de omgivande skogarna.

Mat i Dalarnas tecken

Stuga i Tällberg

För att förhöja din upplevelse erbjuder vi en kulinarisk resa på Dala Wärdshus. Vår meny omfattar allt från lokala rätter till internationella smaker och kompletteras av ett noggrant utvalt sortiment av drycker.

Boka din stuga idag

Varmt välkommen till Dala Wärdshus, din perfekta stugby i Tällberg. Boka din stuga idag och skapa minnen för livet i denna charmiga del av Dalarna. Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller om vi kan assistera på något sätt – vi ser fram emot att välkomna dig till en oförglömlig vistelse hos oss.

Kontakta oss här