Boende nära Leksand

Är du på jakt efter ett mysigt och naturskönt boende nära Leksand? Då är Dala Wärdshus det självklara valet för dig. Vårt hotell ligger mitt i hjärtat av Dalarna, vilket gör det till den perfekta utgångspunkten för att utforska allt som regionen har att erbjuda. Från ditt boende nära Leksand hos oss har du nära till ikoniska svenska sevärdheter som Vasaloppet, Zornmuseet och Dalhalla.

Boende nära Dalhalla

Njut av ett mysigt boende i våra trästugor, avsmaka god mat och dryck och upplev den vackra naturen kring vårt hotell. Hos oss är du också välkommen att ta med din fyrbenta vän! Läs vidare om vårt utbud nedan eller boka ditt boende i närheten av Leksand idag. Kontakta oss dessutom gärna, så svarar med nöje på alla dina frågor och funderingar!

Att bo nära Leksand hos oss

Njut av en naturupplevelse på Dala Wärdshus. Här bor du i vackra och harmoniska omgivningar i mysiga timmerstugor. Varje rum har en separat ingång samt egen dusch och toalett. Vilket ger dig högsta komfort under din vistelse. Plus att du kommer att vakna upp till frisk luft varje morgon. Vilket alltid är bra för hälsan.

Vi tror också att du kommer vilja ta långa promenader i naturen kring vårt hotell. Speciellt när du gärna får ta med hunden till vårt boende! Din fyrbenta vän kommer att trivas utmärkt på vårt hotell och i dess skogar - det vågar vi nästan lova.

Ät gott på Dala Wärdshus

Vi erbjuder både enkel lunch och fin middag, tillsammans med utsökta drycker. Vi tar emot stora som små sällskap.

Efter en god måltid eller festlig tillställning, vad passar dessutom bättre än att ta ett dopp i en av våra varma badtunnor eller koppla av i bastun med något gott att dricka?

Varmt välkommen till Dala Wärdshus, ditt boende nära Leksand. Boka din stuga idag!