Restaurang nära Dalhalla

Ska du till Dalhalla och söker en restaurang i Rättvik? Kom förbi till Hantverksbyn och Dala WärdsHus. Här finns möjlighet att äta middag och bo i någon av de 37 timmerstugorna som hör till hotellanläggningen. Under sommaren serveras á la carte.

Restaurang nära Dalhalla

Mat i Rättvik nära Dalhalla

Om du är på väg mot Dalhalla och den fantastiska konsertarenan passerar du Hantverksbyn, som ligger nära riksvägen och därmed är bekväm att ta sig till. Här kan du äta en god måltid. Anläggningen är även smidig för boende, då vi ligger nära och har en stor parkering.

 

Vardag och fest - vi har något för alla tillfällen. En tallrik traditionell husmanskost till lunchen eller en festlig bröllopsmiddag - det finns ett stort spann av möjligheter här. Åk förbi oss och smaka du med, och se vad du tycker. Du sitter i trevlig dalamiljö och får uppleva Dalarna. Á la carte med trerätters middag finns möjligt att beställa sommartid på Restaurang Offerbacken.

Gott om plats för matgäster

På Dala WärdsHus finns det mycket utrymme för gäster, något som passar för dig som vill umgås i större sällskap. Sammanräknat med våra olika lokaler finns det totalt 250 sittplatser. Ytterligare 100 platser finns utomhus på vår uteservering med vy över vackra  Siljan.

Hantverksbyn - missa inte det andra

Utöver maten och hotellet har vi en hemslöjdsbutik som passar utmärkt till presenter av olika slag. I området finns aktiva hantverkare året runt. Vi har även möjligheter till bad i vedeldad badtunna.