dalawärdshus hotelletMöhippa Rättvik

Letar du efter det perfekta stället för en minnesvärd möhippa? På Dala Wärdshus kan ni fira av bruden i Dalarnas natursköna miljö. Hos oss äter och dricker ni gott i mysiga timmerstugor. Avsluta sedan kvällen tillsammans i vedeldade badtunnor. Med ett glas bubbel i handen, såklart.

Boendet på Dala Wärdshus

På Dala Wärdshus bor ni i charmiga timmerstugor med egen ingång, dusch och toalett. Allt för att göra det bekvämt för möhippans gäster.

Wärdshuset ligger i en naturskön miljö, med en vacker utsikt över omgivningarna. Detta gör det till en ideal plats för möhippan. Gästerna kan njuta av den friska luften och den vackra naturen.

Ha det festligt på möhippan

Dala Wärdshus restaurang serverar traditionell husmanskost. Möhippans gäster kan alltså njuta av en god middag och en drink i en trivsam miljö, med utsikt över Dalarnas sköna miljö.

Boka rum hos oss

Boka rum här på landsbygden i en naturskön miljö och njut av allt som området har att erbjuda, såväl vad gäller natur som mat. En möhippa skall vara minnesvärd, vacker och festlig - och det kan vi lova att det blir på Dala Wärdshus. Kontakta oss så ordnar vi med rum, mat och dryck.