Lunch i närheten av Mora

Söker du en god lunch, med en unik touch, i moratrakten? Dala Wärdshus ligger endast en kort bilresa från Mora och erbjuder en naturskön matupplevelse. Vår matsal serverar dagens lunch med enkel och god husmanskost. Sätt dig ner i vår trevliga miljö och njut av en avkopplande måltid med utsikt över det vackra landskapet och sjön.

falujungfrun

Vi har ett brett utbud av maträtter för att passa alla smaker. Vår personal ger dig en personlig service och hjälper dig välja den bästa maten och drycken.

Vi är mer än bara vår restaurang

På Dala Wärdshus kan du inte bara njuta av en god måltid, utan även ta en stund för att uppleva den vackra naturen. Oavsett om du vill vandra, fiska, eller bara ta en promenad, så finns det många möjligheter att njuta av utsikten. 

Om du är här under sommarmånaderna, kan du även besöka de olika stugorna där hantverkare arbetar och skapar vackra föremål. Eller besöka vår hemslöjdsbutik och fynda något unikt att ta med hem. Upplev den magiska miljön och njut av din tid på Dala Wärdshus!

Hitta till Dala Wärdshus från Mora

Från Mora tar ni er till riksväg 70 och styr sedan kosan österut förbi Förnäs och Fudal. Hela resan tar 30 - 40 minuter och går genom dalanaturen.