Loppis i Rättvik - bo här under din vistelse

Ska du på loppis i Rättvik med omnejd och söker boende? Kom förbi till Hantverksbyn och Dala WärdsHus. Här finns möjlighet att bo i någon av de 37 timmerstugorna som hör till hotellanläggningen. Vi har även restaurang. Missa inte vår hemslöjdsbutik! Ta kontakt och boka här.

Rättvik en guldgruva för loppisbesök

I vackra Rättvik finns det mycket att uppleva som besökare. Här i siljansbygden är loppisar något som lockar såväl lokalbefolkning som turister. Som loppisälskare är det viktigt att få ordentligt med tid för att strosa omkring bland hyllorna. Med boende vid Dala WärdsHus blir det nära och enkelt att ta sig runt till olika loppisar, både de större och gårdsloppisar.

Här hittar du loppisar i Rättvik

Här har vi sammanställt några av de loppisar och second hand som finns i närområdet. Eftersom några inte har hemsida är det på eget bevåg besökare får åka iväg, i hopp om att det är öppet. Men det är ju lite tjusningen med loppis, eller hur?

Röda Korsets Second hand - se öppettider och erbjudanden.

MiljöLisbets loppis i Vikarbyn (hemsida saknas) - fynda i en lada och sju hästboxar som inretts.

2Hand i Östbjörka (hemsida saknas) - glas, porslin, böcker och textil finns.

Mackabacka nostalgi i Ovanmyra - endast öppen veckorna 30 och 31.

Ta till vara i Rättvik - se öppettider och mer information.

Hantverksbyn - missa inte det andra

För dig som bor hos oss i Hantverksbyn finns det, utöver maten och hotellet, en hemslöjdsbutik som passar utmärkt till presenter av olika slag. I Hantverksbyn finns det aktiva hantverkare året runt. Strosa omkring här och fynda vackert hantverk från Dalarna.

Så hittar du hit

Hantverksbyn ligger nära riksvägen. Här är en karta som visar vår position. Anläggningen har en stor parkering. Välkommen till oss!