Logi i Rättvik

Om du söker logi i Rättvik har du hittat helt rätt! Välkommen till Dala Wärdshus! Här kan du bo i mysiga timmerstugor med grästak, egen ingång, dusch, WC och TV. Stugorna är belägna i naturnära miljö med en idyllisk utsikt över Siljan! Läs mer och boka här!

Utöver logi serverar vi även traditionell husmanskost till lunch (Lunchmeny) och under sommaren finns även möjligheten att få till en festlig bröllopsmiddag eller ta del av våran á la carte meny med trerättersmiddag i Rättvik!

Frukostbuffén ingår självklart i vistelsen och serveras varje dag mellan 07.30 - 10.00.

Hantverksbyn - Hantverkstraditioner och skapande

Dala Wärdshus ligger i Hantverksbyn som utöver logi, restauranger och butik även erbjuder Er att kliva in i en värld av traditioner och skapande i Rättvik på sommaren. I hjärtat av Dalarna väcks gamla hantverkstraditioner till liv och bjuder på en unik upplevelse för både stora som små då man kan se hantverkare demonstrera sina färdigheter i stugorna i byn.

Välkommen med din fyrbenta vän

Hunden är en självklar familjemedlem och ska självklart få följa med på alla äventyr och vi kan nästan lova er att Ni kommer stortrivas. Er fyrbenta vän kan njuta av fina promenadstråk, spring av sig och njuta av den friska luften kring logiet i Rättvik.

Toppa upplevelsen

Ni kan också boka bastu eller vedeldad badtunna och njuta av en avkopplande stund hos oss! Kontakta oss för bokning så ser vi till att värma upp dem åt er!

Tveka inte att höra av Er om ni har några andra frågor.

 

Välkommen att boka logi och ta del av en massa annat roligt hos oss på Dala Wärdshus i Rättvik!