Letar du Airbnb nära Rättvik

Söker du en personlig och mysig boendeupplevelse nära Rättvik? Beläget mitt i Dalarna, erbjuder vår boendealternativ inte bara närhet till Rättvik utan även en närmare kontakt med den lokala atmosfären. Från våra stugor har du smidig tillgång till Siljans stränder och andra sevärdheter.  

Unika boenden med lokal prägel  

Vi erbjuder personligt inredda boenden som liknar AirBnb och med närheten till Rättvik där varje detalj bär på den lokala charmens prägel. Varje boenden har egen ingång, dusch och toalett för en bekväm vistelse. Upplev boendet med närhet till frisk luft och naturens lugn.  

Lokala smaker på menyn  

Vi strävar efter att erbjuda en autentisk matupplevelse med fokus på lokala råvaror och smaker. Oavsett om du reser ensam eller i sällskap, kan du njuta av kulinariska höjdpunkter.  

Läs mer om vår restaurang här

En inblick i dalarnas hemslöjdstradition  

På Dala Wärdhus kan du utforska lokala hantverkare och hemslöjdstraditioner. Få en inblick i omgivningarna och upptäck unika hantverk som skapas i dalastilen. En perfekt möjlighet att köpa med dig en bit av den lokala kulturen hem.  

Är du sugen på att boka ett liknande AirBnb nära Rättvik med en touch av det bästa från Dalarna, då är Dala Wärdshus något för dig. 

Boka din vistelse här