Boende nära Dalhalla

För dig som söker boende nära Dalhalla är Hotell Hantverksbyn ett bra alternativ. I naturskön miljö vid sjön Siljan bor du bra i timmerstuga med grästak. När konserten är över är det smart att ha sitt boende i närheten av Dalhalla. Passa på att göra lite annat kul här i Rättvik. Platsen har mycket att ge vad gäller kulturliv och boende Dalhalla.

Boende nära Dalhalla

Bo bekvämt, boende Dalhalla

Boende nära konsertarenan Dalhalla är en fördel både före och efter konserten. Åk med egen bil eller någon av de bussar som går till och från Rättvik. För dig som boende i närheten av Dalhalla finns det restaurang i området. Alla 37 hotellrum ligger i timmerstuga med grästak. Det är nära till parkeringen, och du har egen ingång.

Världsarena

Dalhalla har genom åren blivit en populär konsertarena här i Rättvik. Det före detta kalkbrottet har haft besök av många världsartister genom åren. Dalhalla är en erkänd konsertarena ute i Europa, och här på Hotell Hantverksbyn har vi haft en hel del boende från Dalhalla som gäster.

Skönt med boende efter konsert i Dalhalla

Har du någon gång besökt Dalhalla? Det är en mäktig upplevelse, inte minst visuellt. Behållningen ligger än mer i akustiken. Tack vare platsens uppbyggnad blir det ett fantastiskt ljud, och därför är konserterna en verklig upplevelse. För konserter som ligger på kvällar kan det vara jobbigt att köra eller åka långt, och då är det skönt att ha ett boende i närheten. Här av dig till oss om du har några funderingar eller önskemål kring övernattning på vårt fina hotell.