Hotell vid Siljan - bo i charmiga timmerstugor

Letar du efter hotell vid Siljan? Dala Wärdshus erbjuder en charmig stugupplevelse mitt i hjärtat av Rättvik. Med 37 individuella rum, var och ett med sin egen ingång, dusch och toalett, erbjuder vi en hemtrevlig atmosfär med moderna bekvämligheter.

dalawärdshus hotellet

Bo vid Siljan med nära till allt

Vårt hotell vid Siljan är ett populärt val för resenärer på väg till andra delar av Dalarna, som Falun eller Borlänge, eller för dem som är här för att uppleva Dalhallas konserter eller Vasaloppet. Med vårt lugna läge och utsikt över Siljan, får du det bästa av båda världar - lugn och ro samt närheten till lokala evenemang.

Vad vårt hotell vid Siljan erbjuder

På Dala Wärdshus gör vi din vistelse i Rättvik så behaglig som möjligt. Vi erbjuder generöst med parkeringsutrymme och du kan njuta av en avkopplande stund på din egen uteplats. För matälskare, erbjuder vår resturang en smakfull meny med fullständiga rättigheter.

För de fyrbenta gästerna erbjuder vi hundvänliga rum och fantastiska rastmöjligheter i området. Och om du vill ha extra avkoppling, har våra gäster tillgång till både bastu och en vedeldad badtunna.

Ni kan även inleda varje dag med en härlig frukostbuffé, som serveras dagligen. Ni erbjuds en traditionell svensk frukost, för attladda upp med energi inför en spännande dag.

Så välkommen till Dala Wärdshus. Kom till friden och njut av natursköna Dalarna.