Dala WärdsHus matFestlokal på Dala Wärdshus i Rättvik

Dala Wärdshus i Rättvik erbjuder en unik och vacker festlokal för ditt bröllop, födelsedagskalas, jubileum eller annan festlig tillställning. Omgivna av Siljans glittrande vatten och Dalarnas trolska natur skapar vi en oförglömlig inramning för din speciella dag.

Med närhet till Dalhalla, Mora, Leksand, Borlänge och Falun är våra lokaler det perfekta valet för din fest. 

Mat och dryck av högsta kvalitet

Dala Wärdshus lägger stor vikt vid god mat och dryck, och kan anpassa vår restaurang så den blir till festlokalen du är ute efter. Vi samarbetar med lokala leverantörer för att erbjuda säsongsbetonade menyer av högsta kvalitet. I restaurangen har vi ett stort urval av viner och drycker att välja mellan, och vi kan skapa en specialmeny för att passa just din fest.

Boende i mysiga timmerstugor

För dig och dina gäster som använder oss som festlokal erbjuder vi boende i våra mysiga timmerstugor. Stugorna är individuellt inredda och har allt man behöver för en bekväm övernattning.
Dala Wärdshus erbjuder 37 separata stugor, perfekt för en avkopplande vistelse. Varje stuga har egen ingång, dusch och toalett, och parkering finns direkt i anslutning.
Vi välkomnar även hundar på Dala Wärdshus. Vi älskar hundar och har massor av härlig natur i omgivningen där de kan springa och leka fritt.

Kontakta oss för mer information om våra lokaler

Är du nyfiken på Dala Wärdshus och vill veta mer om våra festlokaler och vad vi kan erbjuda? Tveka inte att kontakta oss via telefon, e-post eller vår hemsida. Vi ser fram emot att höra från dig!