Dala WärdsHus rating

Söker du efter en rating för Dala Wärdshus? Vårt medelbetyg utifrån över 600 recensioner på Google är 3,6. Det är över medelbetyg, men vi siktar självklart på ständig förbättring och att få ännu högre. Kom gärna hit och prova vår mat, hotell eller hemslöjdsbutik. Ta några minuter och sätt en rating du med.

Dala WärdsHus

Besök Hantverksbyn

Förutom lunchrestaurang med buffé finns även en hotellverksamhet här. Hotellet består av 37 timmerstugor med grästak. I Hantverksbyn finns även en hemslöjdsbutik där det går att köpa hantverk producerat i närområdet. Några hantverkare finns även på plats. Ge bort en present till någon du tycker om.

Vilket rating ger du Dala WärdsHus mat i Rättvik?

Boka in en festlig bröllopsmiddag - här erbjuds flera lösningar. Kom och besök oss, testa vår mat eller hotell och lämna din rating du med. Ta del av vackra Dalarna här i Rättvik. Under sommaren: Á la carte med trerätters middag serveras på Restaurang Offerbacken.

 

Välj riksvägen på väg mot Mora eller Falun-Borlänge så passerar du Hantverksbyn. Vi finns alldeles intill riksvägen och det är lätt att ta sig hit. Passa på att äta en god och mättande lunch eller middag. Svensk husmanskost är det som vi satsar på.

Gott om svängrum

Dala WärdsHus har stort utrymme för gäster, något som gör att vi kan ta sällskap av större slag. Matsalen har plats för 80 gäster medan en annan lokal kan ta emot 50 personer. Wärdshuset kan ta in 60 gäster. Med övriga lokaler och uteserveringen kan vi erbjuda totalt 350 sittplatser. Missa inte den enastående utsikten över sjön Siljan.