Dala WärdsHus mat

Undrar du vilken mat Dala Wärdshus bjuder på? Här väntar vällagade rätter på hungrande magar. Äkta svensk husmanskost är utgångspunkten, och du kan få i dig såväl lunch som middag här i Hantverksbyn i Rättvik.

Dala WärdsHus mat

Dala WärdsHus mat i Rättvik

Om du är på väg mot Mora eller Falun-Borlänge passerar du Hantverksbyn, som ligger nära riksvägen och därmed är bekväm att ta sig till. Här kan du äta en god måltid, lunch eller middag, och sova i någon av stugor.  Vi har en stor parkering och inga problem med parkeringsmöjligheter.

Vi har något för både vardag och fest. En hederlig husmanstallrik till lunchen eller en festlig bröllopsmiddag - här är allt möjligt. Kom förbi och smaka du med. Sitt i trevlig dalamiljö och upplev Dalarna. Á la carte med trerätters middag serveras sommartid på Restaurang Offerbacken.

 

Gott om plats för matgäster

Här på Dala WärdsHus finns det gott om plats för gäster, något som gör att lokalen lämpar sig för större sällskap. Matsalen Gärdebyn rymmer 80 gäster, Tina tar emot 50 gäster och Wärdshuset får rum med 60 gäster. Sammanräknat med matsalen där frukost serveras och vår salong finns det totalt 250 sittplatser. Ytterligare 100 platser finns på vår vackra uteservering där utsikten vetter ut över vackra  Siljan.

Kolla in resten av Hantverksbyn

Utöver maten har vi en hemslöjdsbutik med möjligheter att köpa konsthantverk som passar utmärkt till presenter av olika slag. Vi har även ett hotell och möjligheter till bad i vedeldad badtunna.