Boende under Classic Car Week

Är du på jakt efter ett boende under Classic Car Week? Dala Wärdshus ligger nära centrala Rättvik och är ett både prisvärt och smart alternativ. Njut av ett mysigt boende i våra trästugor, och ät god mat både till lunch och middag.

Njut av Classic Car Week med hotell i Rättvik

Sveriges största bilträff samlar människor under vecka 31 och är en folkfest av sällan skådat slag. Kom och besök oss i Rättvik och njut av att se alla fina bilar, samtidigt som du kan ta del av alla aktiviteter som arrangeras runt bygden. Vårt boende ligger alldeles utanför centrum, utan att vara “mitt i smeten”

Söker du boende under Classic Car Week?

Varje rum har en separat ingång, egen dusch och toalett - vilket ger dig högsta komfort under din vistelse. Plus att du kommer att vakna upp till frisk luft varje morgon.

God mat på Dala Wärdshus

Här erbjuds både enkel lunch och fin middag, tillsammans med njutbara drycker. Vi tar emot stora och små sällskap. Efter en god måltid eller festlig tillställning, passa på att ta ett dopp i en av våra varma badtunnor eller koppla av i bastun med något gott att dricka.

Varmt välkommen till Dala Wärdshus, ditt boende under Classic Car Week. Boka din stuga idag! Läs mer om Classic Car Week här.