Boende nära Mora

Letar du efter ett mysigt och naturskönt boende nära Mora, så är Dala Wärdshus det bra valet. Mitt i Dalarna, ligger vårt hotell inte bara i närheten av Mora, utan allt Dalarna har att erbjuda. Från ditt boende nära Mora hos oss, har du inte långt till svenska klassiker som Vasaloppet, Zornmuseet och Dalhalla.

Hos oss bor du i mysiga trästugor, äter & dricker gott och har tillgång till den sköna naturen i Moras omnejd. Du får dessutom ta med dig hunden!

Läs mer om vad vi erbjuder nedan eller boka ditt boende nära Mora redan nu. Givetvis svarar vi gärna på dina frågor och funderingar om du kontaktar oss!

Hur du bor hos oss nära Mora

På vårt hotell bor du i en naturskön och fridfull omgivning. Du sover i mysiga timmerstugor med grästak, där varje rum har egen ingång, dusch och toalett. Du upplever också naturen på nära håll och vaknar upp till frisk luft - och kanske fågelsång. 

Vi tror också att du kommer att lockas till långa promenader i den härliga naturen kring din stuga. I synnerhet som du får ta med hunden till oss! Din bästa vän kommer att trivas minst lika bra som du.

Inte bara boende, utan mat med

Hos oss finns både den enkla lunchen, och den fina middagen. Givetvis med goda drycker till. Vi tar emot både stora och små sällskap.

Och efter maten och festen, passar det väl väldigt bra med att bada i en av våra varma badtunnor eller sitta i en bastu med något gott i handen?

Så, välkommen till ditt boende nära Mora på Dala Wärdshus! Boka din stuga idag.