Bo på värdshus i Dalarna

Bo på värdshus i charmiga timmerstugor, ät gott och må bra. Dala Wärdshus är ett populärt val för resenärer på väg mot norra Dalarna eller Falun-Borlänge. Vi ligger i Rättvik, nära till konserter i Dalhalla, Vasaloppet och andra spännande saker i Dalarna.

Timmerstuga tillhörande Dala Wärdshus med mossa på taket.

En av våra timmerstugor.

Att stanna hos oss är inte bara att vara i närheten, det är också att koppla av i den underbara naturen, äta gott och må gott. Kontakta oss för att bo i en unik naturnära miljö. 

Att bo på värdshus hos oss

Vi har 37 separata rum med egen ingång, dusch och toalett. Ni parkerar bilen direkt i anslutning till er stuga

Det går också bra att ta med hunden! Vi tycker inte bara om hundar här på Dala Wärdshus, vi har också massor av härlig natur för hundarna att springa omkring i. 

Ät, drick - njut

Vår restaurang har fullständiga rättigheter och serverar både lunch och middag - och alltid svensk husmanskost. Efter maten kanske det lockar med lite bastu eller att bada vedeldad badtunna? Med en drink i handen avslutas på så vis en perfekt dag.

Hemslöjd och shopping i närheten

Hos oss hittar du ett brett utbud av hantverk och souvenirer från bland andra Jobs, Käck och Hebys, Grannas Dalahästar och Woolisar. Varumärken som är kända för att följa de traditionella metoderna och arbeta med de bästa råvarorna för att skapa unika och hållbara produkter. Vår butik är också online, så oavsett om du besöker oss eller befinner dig på annan plats, kan du kolla in vårt sortiment på hemslöjdsbutiken.se.