Billigt hotell i Rättvik

Letar du efter ett billigt men framförallt prisvärt hotell i Rättvik? Välkommen till Dala Wärdshus! Här bor du i charmiga stugor i vacker dalastil, med naturskön utsikt över Siljan. Våra stugor har unika grästak, egen ingång, dusch, WC och TV, vilket gör din vistelse både bekväm och trivsam. 

Perfekt utgångspunkt i Dalarna 

Dala Wärdshus ligger centralt i Dalarna, vilket gör detta billiga ochBilligt hotell i Rättvik prisvärda hotell i Rättvik till en utmärkt bas för att utforska regionens andra sevärdheter. Oavsett om du planerar att delta i Vasaloppet på vintern, njuta av konserter i Dalhalla, bada vid Långbryggan, eller ha en dag fylld med aktiviteter på Leksand Sommarland under sommaren, ligger Dala Wärdshus nära till allt.

Frukostbuffé och lunch varje dag 

Frukostbuffén ingår självklart i priset. Varje dag mellan 07.30 och 10.00 serverar vi en klassisk svensk frukost som ger dig en perfekt start på dagen. För lunch erbjuder vi en daglig buffé med traditionell husmanskost och alltid två olika rätter att välja mellan. Se veckans lunchmeny här. På sommaren kan du också njuta av vår á la carte-meny med trerättersmiddag på Restaurang Offerbacken. 

Billigt hotell i Rättvik - även hundvänligt! 

Hos oss är även din hund välkommen. Extra passande är att alla våra stugor har en egen ingång och att Rättvik erbjuder fina promenadstråk och natursköna omgivningar som både du och din hund kommer att uppskatta. 

För en extra avkopplande upplevelse kan du boka vår bastu eller vedeldade badtunna – ta kontakt med oss innan så ser vi till att värma upp dem åt dig!

Välkommen till Dala Wärdshus - Hotell och Restaurang i Hantverksbyn i Rättvik. 

Boka ditt boende redan idag!