Stuga Leksand

Letar du efter en idyllisk stugupplevelse i Leksand? Dala Wärdshus är det perfekta valet för dig som vill uppleva det bästa av Dalarna. Vår stugby i Leksand erbjuder en fridfull och naturskön miljö, vilket gör den till den ultimata platsen att utforska allt som denna charmiga region har att erbjuda. Från våra stugor i Leksand har du bekväm närhet till ikoniska sevärdheter som Leksands kyrka, Sommarland, och Leksands Hembygdsgård.Stugor Leksand

Upplev Dalarnas kärna

Njut av en avkopplande stugvistelse i våra traditionella trästugor, alla med grästak och en rustik atmosfär. Varje stuga har en separat ingång, egen dusch och toalett för att säkerställa din komfort under hela vistelsen. Vakna upp varje morgon till frisk bergsluft och omfamna den ljuva utsikten över Leksands natursköna omgivningar.

Lunch och middag för alla

Vi erbjuder även utsökt mat på Dala Wärdshus. Vår meny omfattar allt från lättare lunchalternativ till förstklassiga middagar, ackompanjerade av ett noggrant utvalt urval av drycker. Oavsett om du reser själv eller med sällskap, är vår stugby i Leksand den perfekta platsen att skapa minnen.

Letar du stuga i Leksand? Vi är det perfekta valet för dig

Varmt välkommen till Dala Wärdshus, din ultimata stugby i Leksand. Boka din stuga idag och upplev en harmonisk och minnesvärd vistelse i hjärtat av Dalarna. Kontakta oss gärna om du har några frågor eller funderingar – vi ser fram emot att höra från dig.

Kontakta oss idag