Restaurang i Rättvik för vardag eller fest

Söker du en restaurang i Rättvik som har fullständiga rättigheter? Kom till oss på Dala WärdsHus. Vi finns i Hantverksbyn med vacker utsikt över sjön Siljan.

Ät din lunch i Rättviks trevligaste restaurang

Varje vecka bjuder på vi på en varierad lunchmeny, där klassisk svensk husmanskost och fantasifull mat från andra världsdelar byts av för att få en bra mix. Restaurangens utgångspunkt är att våra matgäster ska kunna äta sig mätta på bra mat till ett bra pris i en inspirerande och trivsam miljö. I vår restaurang i Rättvik har du utsikt över Siljan, Dalarnas största sjö. Här i hantverksbyn finns även annan verksamhet som hotell och hemslöjd.

250 sittplatser

Avnjut en festmåltid eller bröllopsmiddag på vår vackra uteservering med utsikt över sjön. Här får vi plats med 100 personer. Vi har flera matsalar, av vilka Gärdebyn är den största med sina 80 sittplatser. Salarna Tina och Wärdshuset rymmer 50 respektive 60 gäster. Inräknat frukostmatsalen och salongen har vi totalt 250 sittplatser. Dala WärdsHus lämpar sig med andra ord för större sällskap, som arbetsplatser, föreningar och liknande.

Fullständiga rättigheter

För den som vill dricka något starkare än vatten har vi fullständiga rättigheter. Öl, vin och brännvin av olika slag serveras. Varför inte ta din after work med jobbgänget här hos oss? Välkommen att kontakta oss om du har frågor om restaurangen eller om du vill boka plats för ett större sällskap.

Vägkrog i Falun

Verksamheten innefattar, förutom restaurang i Rättvik, även en vägkrog i Falujungfrun vid Faluns norra infart. Även den har fullständiga rättigheter. Du hittar vägbeskrivning till vår restaurang i Rättvik och den i Falun här på hemsidan.

Restaurang i Rättvik