Hotell i Rättvik i klassisk dalamiljö

Söker du övernattning på hotell i Rättvik med omnejd? Testa våra charmiga timmerstugor med grästak, belägna vid sjön Siljan i Dalarna. Bo i klassisk dalamiljö så som människor gjort här i alla tider.

Nära till aktiviteter

Vad kännetecknar ett bra hotell i Rättvik, och vilka alternativ finns här i Rättvik? Hotell Hantverksbyn kombinerar harmoniskt naturnära leverne med bekvämlighet och centralt läge. Här bor du bra och har nära till en rad aktiviteter i Siljansområdet med omnejd. Bland annat finns kända folkmusikfestivalen Bingsjöstämman i närheten, och Rättvik är även känt för sin höst- och vårmarknad samt Classic Car Week.

Dalarnas trevligaste hotell i Rättvik

Timmerstugorna rymmer 37 separata rum med egen ingång, dusch och toalett. Parkering finns i anslutning, så du slipper bära väskorna långt. Vi tycker att stugorna i kombination med den vackra miljön vid Siljan gör oss till Dalarnas trevligaste hotell.

Njut av lugnet

När du har anlänt till vårt hotell i Hantverksbyn i Rättvik och packat upp väskorna passar det bra att varva ner. Njut av lugnet på din uteplats, i en trivsam miljö med utsikt över Siljan. Det finns även tillgång till bastu. För de som säger till värmer vi upp vattnet i vår badtunna. Som det hörs på namnet bor du i en liten by, där det finns restaurang med fullständiga rättigheter, hemslöjd och annat.

Frukost varje dag

Hotell Hantverksbyn i Rättvik kombinerar den gamla känslan med modern komfort. Och fungerar precis som du kan förvänta dig av ett modernt hotell. Frukost serveras varje dag mellan klockan 7:30 och 10:00. Kontakta vårt hotell här i Rättvik genom att klicka här.

 

Hotell i Rättvik